handelsmodul

  • Handelsmoduler er godt isolerte (kjølig om sommeren, varme om vinteren) og utstyrt med en komplett elektrisk installasjon (belysning, stikkontakter, oppvarming).
  • Det er mulig å utstyre containerne med ekstra vinduer og kontor- / garderobemøbler.
  • Transportkostnader avtales individuelt.
  • Handelsmodul er et utmerket alternativ til dyre næringslokaler
  • Perfekt for små bedrifter! Den handelsmodul kan brukes som markedsbod, liten bar, trafikkiosk, iskrem, klesstativ, sesongmessig punkt, julemarked, utleie av strandutstyr osv.

 

MODERNE HANDELSMODUL

Vi bygger tette og isolerte handelsmoduler for hele Norge. Som en landsdekkende produsent av handelsmoduler kan vi forberede den beste servicen for deg. Vi skiller oss ut for vår lave pris, raske respons og en komplette tilnærming! Vi produserer handelsmodul og tilbyr også tilbehør som klimaanlegg eller tilleggsdører. Vårt vanlige alternativ inkluderer en lufttett beholder og elektrisk installasjon og oppvarming. Vi tilbyr også muligheten til å konfigurere fargen på metallplater, vegger og dører! Transporten er billig og betales ekstra. Prisen avtales via telefon. Handelsmodul er laget i alle størrelser.

handelsmodul 1

FUNKSJONELL HANDELSMODUL

Vårt firma er et av de viktigste regionale selskapene som tilbyr handelsmoduler for hele landet. Omfattende erfaring gjør at gruppen kan skryte av et sterkt og verdsatt merkevare. Fra starten har vi fokusert på å tiltrekke oss de raskeste rådgiverne og få best mulig kontakter – noe som resulterer i et av de mest konkurransedyktige handels containertilbudene. Rettidig kundeservice og service er veldig viktig for vårt selskap. Fra begynnelsen prøver vi å gjøre alle elementene i arbeidet vårt så effektive som mulig, slik at levering av handelsmoduler ikke blir bremset. Tilbudet inkluderer både salg av container og billig transport. Vi tilbyr omfattende støtte for å velge riktig container. Vårt profesjonelle og erfarne team garanterer deg gleden av å bruke tilbudet vårt! Det rimelige gebyret for Handelsmoduler starter med stort salg og utviklede metoder.

handelsmoduler produsent

HANDELSMODULER PRODUSENT

Handelsmoduler som vi som produsent tilbyr, er laget av metallplater av høy kvalitet. Vi bruker polystyren eller polyuretan veggpaneler og stålkonstruksjoner. En enkelt handelsmodul på utsiden er impregnert og malt i valgt farge. De moderne handlesmoduler vi produserer, brukes hovedsakelig av bedrifter og små næringer: butikker, barer, sesongboder osv. De viktigste fordelene med en handelsmodul er den lavere vedlikeholdsprisen enn å leie lokalene! Ta kontakt med oss, vi vil gjerne svare på alle spørsmålene dine!

Se også: moderne boligcontainer
moderne Handelsmodul

Hva er dine handelsmoduler?

Vi tilbyr moderne handelsmoduler året rundt som ser bra ut, er isolerte og inneholder en komplett elektrisk installasjon (belysning, stikkontakter, oppvarming). De kan brukes som en liten butikk, markedsbod, bar, etc.

Hva kan en handelsmodul utstyres med?

Du kan øke plassen i containeren, legge til en ramme, ekstra vinduer og dører (glass, dobbelt, metallplate). I tillegg kan du kjøpe klimaanlegg, persienner og baderomsutstyr (toalett, vask, vask, batteri, varmtvannsbereder, rørleggerarbeid, elektrisk installasjon og dusj).

Hvordan varmes en handelsmodul opp?

Den oppvarmes med elektriske ovner eller klimaanlegg når du kjøper den.