boligcontainer

  • Den 35 m2 og 50 m2 boligcontainere er godt isolert (kjølig om sommeren, varm om vinteren) og utstyrt med en komplett elektrisk installasjon (belysning, stikkontakter, oppvarming).
  • Det er mulig å utstyre boligcontainer med ekstra vinduer og kontor- / garderobemøbler.
  • Transportkostnadene avtales individuelt.
  • En boligcontainer med kjøkken og bad kan ettermonteres med følgende elementer: toalett, servant, servantskap, øyeblikkelig varmtvannsbereder, sanitær og dusj.
  • Boligcontainere kan utstyres med ekstra dører, vinduer, alarm, klimaanlegg og annet tilbehør.

KJØP MODERNE BOLIGCONTAINER

Vi produserer holdbare og varme boligcontainere hele året for hele Norge. Som en landsomfattende produsent av huscontainere, kan vi tilby deg det billigste alternativet for din boligcontainer med kjøkken og bad . Vi er preget av en lav pris, rask implementering og en omfattende tilnærming! Vi bygger 35 m2, 50 m2 og andre boligcontainere og tilbyr tilbehør som klimaanlegg eller tilleggsdører. Vårt tradisjonelle alternativ inkluderer en isolert boligcontainer og en elektrisk installasjon og oppvarming. Dette inkluderer muligheten til å konfigurere fargen på ark, vegger og dører! Transport er billig og betales ekstra. Prisen er satt via telefon. Moderne boligcontainere er tilgjengelig i alle kapasiteter.

moderne boligcontainer

BOLIGCONTAINER MED KJØKKEN OG BAD

Vårt firma er et av de viktigste regionale selskapene som produserer boligcontainer med kjøkken og bad for hele landet. Den betydningsfulle opplevelsen gjør at gruppen kan være stolt av et solid og respektert merke. Fra begynnelsen har vi fokusert på innkjøp og har gode relasjoner med de raskeste fagpersonene – noe som resulterer i en av de mest konkurransedyktige tjenestene for boligcontainere. Vår prioritet er å motta kunden raskt og tilby tjenesten. Fra begynnelsen prøver vi å øke hastigheten på alle deler av virksomheten, slik at levering av boligcontainere ikke blir bremset. Tilbudet inkluderer både bygging av en container og billig transport! Vi tilbyr omfattende støtte for å velge den beste containeren. Vårt profesjonelle og profesjonelle team garanterer deg tilfredshet med bruken av våre tjenester! Den lave avgiften for en moderne boligcontainer skyldes det høye salgsvolumet og metodene som er utviklet

boligcontainer med kjøkken og bad

BOLIGCONTAINERE 35M2, 50M2 – PRODUSENT

De moderne boligcontainere som vi som produsent tilbyr er laget av metallplater av høy kvalitet. Vi bruker polystyren eller polyuretan veggpaneler og stålkonstruksjoner. Utsiden av hver boligcontainer er impregnert og malt i den valgte fargen. Hele året boligcontainer produsert av oss kan ha dimensjoner på 35 m2, 50 m2 og andre. Priskalkulatoren vår viser alle mulige tillegg til containeren sammen med prisen. Det kan være ekstra vinduer, dører, skodder, VVS-inventar, klimaanlegg og andre. Ta kontakt med vår rådgiver!

Se også: moderne kontorcontainere

boligcontainer 35m2 produsent

Hva kjennetegner dine levende containere?

Vi tilbyr moderne boligcontainer som ser veldig bra ut, er isolerte og inneholder en komplett elektrisk installasjon (belysning, stikkontakter, oppvarming).

Hva kan den boligcontainere ettermonteres med?

Du kan øke plassen i containeren, legge til en ramme, ekstra vinduer og dører (glass, dobbelt, metallplate). I tillegg kan du kjøpe klimaanlegg, persienner og baderomsutstyr (toalett, vask, vask, batteri, varmtvannsbereder, rørleggerarbeid, elektrisk installasjon og dusj).

Hvordan varmes den boligcontaineren opp?

Den oppvarmes med elektriske ovner eller klimaanlegg når du kjøper den.

kjøp en boligcontainer