sosial container

  • Sosiale containere er godt isolerte (kjølig om sommeren, varme om vinteren), utstyrt med en komplett elektrisk installasjon (belysning, stikkontakter, oppvarming).
  • Det er mulig å utstyre containerne med ekstra vinduer og kontor- / garderobemøbler.
  • Transportkostnader skal avtales individuelt.
  • Sosial container er perfekt for garderober, pauserom (f.eks. byggeplasser) og til og med midlertidige oppholdsrom.
  • En sosial container med bad og dusj er et bevist valg, f.eks. for byggefirmaer.

MODERNE SOSIAL CONATINER

Vi bygger holdbare og hermetiske sosiale containere for hele landet. Som en landsomfattende containerprodusent kan vi forberede det billigste alternativet for deg. Vi kjennetegnes av en lav pris, øyeblikkelig respons og en omfattende tilnærming. Vi selger sosiale containere, og vi tilbyr også komponenter som klimaanlegg eller ekstra vinduer. I vårt selskap inkluderer standardtjenesten en isolert container, elektrisk installasjon og oppvarming. I tillegg inkluderer vi muligheten for å konfigurere fargen på ark, vegger og dører! Transport er billig og ekstra betalt, og prisen avtales via telefon. Sosiale paviljonger produseres i alle størrelser, og priskonfiguratoren lar deg se de eksakte prisene.

social container producer

SOSIAL CONTAINER MED BADEROM

Vårt firma er en av de viktigste landsomfattende leverandørene av sosial container med bad landsdekkende. Betydelig erfaring gjør at selskapet kan skryte av et solid og verdsatt merkevare. Fra begynnelsen fokuserer vi på innkjøp samt å ha gode relasjoner med topprådgivere – noe som resulterer i noen av de beste tjenestene for sosiale containere . Prioriteten for selskapet vårt er hastigheten på å betjene deg og effektivt salg. I mange år har vi prøvd å få fart på alle elementene i arbeidet vårt, slik at ingenting kan forsinke utførelsen og levering av containerne. Vårt tilbud inkluderer både salg av container, men også billig transport. Vi gir fullstendig hjelp til å velge riktig container for dine behov. Vårt kvalifiserte og profesjonelle team vil garantere deg tilfredshet med valget av tilbudet vårt! Den lille avgiften for sosial container med bad skyldes det enorme salget samt produksjonsmetodene som er utviklet gjennom årene!

sosial container med bad

SOSIALE CONTAINERE PRODUSENT

Sosiale containere som vi tilbyr er laget av metallplater av høy kvalitet. Vi bruker polystyren eller polyuretan veggpaneler og stålkonstruksjoner. En enkelt container utenfra er impregnert og malt i valgt farge. De tette og holdbare sosiale containerne vi produserer, brukes hovedsakelig av bygg-, sikkerhets- og produksjonsbedrifter. Brukes ofte under renovering av fasiliteter.

sosiale containere

Se også: sanitærcontainer

Hva er dine sosiale containere preget av?

Vi tilbyr moderne containere året rundt som ser veldig bra ut, er isolerte og inkluderer en komplett elektrisk installasjon (belysning, stikkontakter, oppvarming).

Hva kan den sosiale containeren utstyres med?

I containeren kan du øke størrelsen, legge til en ramme, ekstra vinduer, dører (glass, dobbelt, metallplate). I tillegg kan du kjøpe klimaanlegg, persienner og baderomsutstyr (toalett, servant, vaskeskap, batteri, varmtvannsbereder, rørleggerarbeid, elektrisk installasjon og dusj).

Hvordan varmes den sosiale containeren opp?

Den oppvarmes ved hjelp av elektriske ovner eller et klimaanlegg hvis du kjøper det.