sanitærcontainer

  • Sanitærcontainere er godt isolert (kjølig om sommeren, varm om vinteren). Sanitærcontainere er utstyrt med en komplett elektrisk installasjon (belysning, stikkontakter, oppvarming). Sanitære containere med dusj er også et hyppig valg.
  • Det er mulig å utstyre containerne med ekstra vinduer og kontor- / garderobemøbler.
  • Transportkostnader skal avtales individuelt.
  • Sanitærcontainer kan brukes på byggeplasser, under konserter og andre massearrangementer. Den oppfyller også sin rolle som sanitæranlegg i badeplasser, på lekeplasser, fornøyelsesparker eller på depoter.
  • Sanitærcontainer for menn kan ha separate soner og til og med innganger. Takket være god kvalitet på finishen skiller de seg ikke fra tradisjonelle sanitærrom.

MODERNE SANITÆRECONTAINER

Vi produserer lufttette og ugjennomtrengelige sanitære containere for hele landet. Som nasjonal containerkonstruktør er vi i stand til å gi deg en enestående service og en skreddersydd løsning. Vi er preget av en lav pris, rask implementering og en omfattende tilnærming til implementering av containere fra A til Å. Vi bygger menns sanitærcontainere , og vi tilbyr også diverse tilbehør, som klimaanlegg eller tilleggsdører. Vårt tradisjonelle tilbud inkluderer en isolert container, elektrisk installasjon, oppvarming og sanitæranlegg. I tillegg inkluderer vi muligheten for å konfigurere fargen på ark, vegger og dører! Transport er billig og ekstra betalt, og prisen avtales via telefon. Sanitære containere og paviljonger, som modulbygninger, er tilgjengelig i alle størrelser!

produsent av sanitære containere

SANITÆRE CONTAINER MED DUSJ

Vårt firma er en av de ledende landsomfattende menns sanitærcontainer landsomfattende. Mange års erfaring gjør at gruppen kan skryte av et sterkt, men også verdsatt merke. Fra begynnelsen har vi fokusert på å få et best mulig forhold til de viktigste fagpersonene – noe som resulterer i en av de beste prisene for sanitære containere . Det er veldig viktig for selskapet vårt å motta deg raskt og selge effektivt. Vi har prøvd å akselerere alle elementene i virksomheten vår i lang tid, slik at ingenting bremser utførelsen av containere. Tilbudet inkluderer både produksjon av en container, men også billig transport, og vi garanterer full hjelp til å velge riktig container. Vi vet at det ikke er et palass, men vi prøver fortsatt å ta vare på alle detaljer, utseende og kvalitet på utførelsen. Vårt utdannede og profesjonelle team garanterer deg tilfredshet med bruken av tjenestene våre! Et rimelig gebyr for en sanitærcontainer med dusj eller uten den skyldes det høye salgsvolumet samt de utviklede metodene!

Sanitærcontainere

SANITÆRECONTAINER PRODUSENT

Sanitærcontainere vi tilbyr er laget av metallplater av høy kvalitet. Vi bruker polystyren eller polyuretan veggpaneler, samt stålkonstruksjoner. En individuell sanitærcontainer fra utsiden er sikret og malt i den valgte fargen. Sanitærcontainere vi produserer er mye brukt. De brukes ofte på byggeplasser, utendørs svømmebassenger, fornøyelsesparker, depoter og som midlertidige bad under renovering. de kan komme i følgende varianter: standard, med dusj, for menn osv.

Siehe auch: gatehouse
Sanitærcontainer med dusj

Hva er dine sanitære containere preget av?

Vi tilbyr moderne containere året rundt som ser veldig bra ut, er isolerte og inkluderer en komplett elektrisk installasjon (belysning, stikkontakter, oppvarming).

Hva kan sanitærecontainer utstyres med?

I containeren kan du øke størrelsen, legge til en ramme, ekstra vinduer, dører (glass, dobbelt, metallplate). I tillegg kan du kjøpe klimaanlegg, persienner og baderomsutstyr (toalett, servant, vaskeskap, batteri, varmtvannsbereder, rørleggerarbeid, elektrisk installasjon og dusj).

Hvordan varmes opp sanitærecontainere?

Den oppvarmes ved hjelp av elektriske ovner eller et klimaanlegg hvis du kjøper det.