gatehouse

 • Gatehouse er godt isolert (kaldt om sommeren, varmt om vinteren) og har en komplett elektrisk installasjon (belysning, stikkontakter, oppvarming).
 • Ekstra vinduer og kontor- / garderobemøbler kan installeres på Gatehouse . Gatehouse kan utstyres med toalett, vask og et annet bad.
 • Fraktkostnader må forhandles individuelt.
 • Gatehouse fungerer som portier, vakthytte – sikkerhet.
 • MODERNE GATEHOUSES

  Vi produserer holdbare og isolerte gatehouse for hele Norge. Som en landsomfattende containerprodusent kan vi tilby deg den beste servicen. Vi er preget av en lav pris, rask implementering og en omfattende tilnærming. Vi bygger et gatehouse og tilbyr komponenter som: alarm eller tilleggsdører. I vårt selskap har den normale tjenesten en isolert container, elektrisk og varmesystem. Vi tilbyr også muligheten til å konfigurere fargen på ark, vegger og dører! Transporten er billig og betales separat, og prisen avtales via telefon. Gatehouse er bygget i en hvilken som helst kapasitet, men vanligvis er det en relativt liten plass for et par stoler, et bord eller en liten seng og et toalett.

  Pförtnerhaus kaufen

  KJØP GATEHOUSE

  AJP er et av de viktigste nasjonale selskapene som selger et gatehouse for hele Norge. Takket være mange års erfaring kan gruppen være stolt av sitt sterke og verdifulle merkevare. Helt fra starten fokuserte vi på å bygge best mulig forhold til viktige fagpersoner – noe som resulterte i noen av de beste Gatehouse -tilbudene i Norge! Vår prioritet er hastigheten på kundeservice og salg. I årevis har vi prøvd å få fart på alle trinnene i vår virksomhet, slik at levering av containere ikke bremser. Vårt tilbud inkluderer både salg av containere og billig transport. Vi tilbyr omfattende støtte for å velge den beste containeren. Vårt profesjonelle og profesjonelle team garanterer deg tilfredshet med valget av våre tjenester! Den lave avgiften for gatehouses containeren er et resultat av stort salg og god praksis!

  produsent av gatehouse

  PRODUSENT AV GATEHOUSES

  Gatehouse som tilbys av oss er laget av metallplater av høy kvalitet. Vi implementerer veggpaneler laget av polystyren eller polyuretan, samt stålkonstruksjoner. De enkelte ytre beholderne er sikret og malt med den valgte fargen. Våre lukkede gatehouses brukes hovedsakelig som vakthold, porthus osv. Den lave vurderingen av rommet fratar oss ikke vår oppmerksomhet når det gjelder kvalitet og utførelse.

   

  Hva er gatehouse ditt?

  Vi tilbyr moderne gatehouse som ser veldig bra ut, er isolert og helt elektrisk installert (belysning, stikkontakter, oppvarming).

  Hva kan gatehouse utstyres med?

  I gatehouse kan du øke størrelsen, legge til en ramme, ekstra vinduer (glass, dobbelt, tinn). I tillegg kan du kjøpe tilbehør, skodder og baderomsutstyr (toalett, servant, servantskap, batteri, varmtvannsbereder, rørleggerarbeid, elektrisk installasjon).

  Hvordan varmes gatehouse opp?

  Den oppvarmes med elektriske ovner eller klimaanlegg når du kjøper den.