Container & modul

Kontorcontainer

Kontorcontainer

Produsenten produserer og leverer kontorcontainere i nesten alle størrelser. Både romoppsettet og konfigurasjonen av utstyret er individuelt tilpasset dine behov.

Handelsmodul

Handelsmodul

Et attraktivt, moderne utseende og muligheten for tilpasning til kundenes behov er de viktigste fordelene med handelsmodul. De kan brukes som et utstillingsrom, en handelsmodul eller som et moderne hovedkontor.
Boligcontainer

Boligcontainer

Container er isolert tykkere for å sikre rimelig brukervennlighet. De er utstyrt med en komplett elektrisk installasjon, elektrisk oppvarming, sanitæranlegg og grunnleggende kjøkkenmøbler.
Sosial container

Sosial container

Takket være muligheten for å kombinere containerne i sett, kan vi få alle store kontorlokaler, garderober og sosiale fasiliteter skreddersydd til dine ansattes behov.
Sanitærcontainer

Sanitærcontainer

Som containerprodusent tilbyr vi deg muligheten til å produsere en sanitærcontainer med alle enhetene spesifisert av kunden. Containerne kan også produseres i ikke-standardmål.
Gatehouse

Gatehouse

Takket være funksjoner som høy prosesseringskvalitet, funksjonalitet og enkel transport, er disse containerne perfekte som permanente og midlertidige vakthus, sikkerhetspunkter, gatehouse, passkontorer etc.